Irina Bazon: Persoanele vătămate de vaccinurile COVID-19 își împărtășesc poveștile de groază– analiză de Dr. Joseph Mercola

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Rezumat: În iunie 2021, senatorul din statul Wisconsin Ron Johnson a susținut o conferință de presă cu familii care au vorbit despre leziunile pe care le-au suferit în urma vaccinului COVID-19.

Pe 10 septembrie 2021, WXYZ-TV Channel 7 a postat o solicitare pe Facebook, cerând persoanelor care au pierdut o persoană dragă nevaccinată din cauza COVID-19 să îi contacteze pentru a-și împărtăși povestea. Postarea a primit peste 241.000 de comentarii, iar cele mai multe sunt despre persoane care au fost vătămate sau au murit din cauza vaccinului anti-COVID sau care au făcut forme severe de COVID-19 în ciuda faptului că au fost complet vaccinate.

Jodi O’Malley, o asistentă medicală autorizată care lucrează pentru Departamentul de Sănătate și Servicii Sociale din SUA, avertizează cu privire la vătămările provocate de vaccinurile pentru COVID-19. Leziunile suspectate a fi cauzate de vaccin nu sunt raportate, chiar dacă este necesar acest lucru. De fapt, puțini lucrători din domeniul sănătății cunosc această cerință și ei nu știu cum și unde să depună astfel de rapoarte.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top