Joe Biden, din nou confuz. Circulă pe peluza Casei Albe, ignorând indicațiile agenților de securitate (Video)

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Joe Biden oferă un nou moment de confuzie. Președintele american pare că ignoră indicațiile unui agent al Secret Service, care încerca să-l ghideze spre intrarea în Casa Albă. La întoarcerea din Wilmington, Delaware, unul dintre agenți îi face semn să circule pe o potecă auxiliară spre Casa Albă, dar Biden își urmează drumul și calcă pe iarbă.

Un motiv bun pentru criticii președintelui de a readuce în discuție efectele declinului cognitiv de care ar suferi.

Josh Barnett, republican care luptă pentru un loc în Congres la alegerile din 2022 spune că Biden este „pierdut” și „dezorientat”.

Unii internauți spun, în glumă, că Joe Biden este un robot care nu a fost corect programat și nu poate „nici măcar să urmeze drumul”. Alții consideră că are demență sau Alzheimer.

„Pare că agentul îl informează că respectiva rută este blocată și trebuie să urmeze o alta. Crezi că un agent al Secret Service îi putea arăta o alee deja existentă?”, spune un susținător al lui Biden.

Sursa: SmartRadio

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top