Joe Biden s-a prăbușit. A recunoscut că este doar o MARIONETĂ (Video cu declarația lui stupefiantă)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Adrian Pătrușcă – ActiveNews.ro: Președintele Statelor Unite i-a șocat joi seara pe ziariștii prezenți la conferința de presă de la Casa Albă.

La numai câteva ore de la cele două atacuri cu bombă din afara aeroportului din Kabul, în care au fost uciși cel puțin 13 militari americani și alți peste o sută de afgani, Biden a oferit o imagine jalnică a celui care se presupune că ar trebui să fie „cel mai puternic om din lume”.

Faptul că președintele SUA, pe care capacitățile cognitive îl părăsesc  într-un ritm galopant, are o listă cu reporterii la ale căror întrebări trebuie să răspundă și cu răspunsurile pregătite nu mai era de multă vreme un secret.

Halucinant a fost însă, de data aceasta, că Joe Biden a recunoscut că are o listă și că „a fost instruit” cui să răspundă și cui nu.

„Doamnelor și domnilor, mi-au dat o listă aici. Prima persoană căreia am fost instruit să-i răspund este Kelly O’Donnell de la NBC,” a spus el… (Vezi video mai jos)

Din acest moment, întreaga conferință de presă a fost umbrită de fabulosul moment de sinceritate senilă al președintelui.

„Cine naiba este șeful aici?”, a reacționat și editorialista de la Washington Examiner, Tiana Lowe.

„Incredibil! Și toată lumea acceptă asta.”, a scris Stephen Miller, colaborator la The Spectator, adăugând: „Nu el  este șeful.”

„A spus «instruit». Iisuse Hrisoase!”, a postat și directorul editorial al Washington Examiner Magazine, Jay Caruso. (Citește mai mult: ActiveNews.ro)

Nota mea: Încă din timpul alegerilor din SUA se vorbea despre faptul că dacă Biden câștigă, păpușarii îl vor schimba cu vicepreședinta Kamala Harris după cel mult un an, pentru că, în realitate, neomarxiștii de ea au nevoie la butoane. Cine este Kamala Harris? O femeie de culoare cu o perspectivă RADICAL NEOMARXISTĂ, mare susținătoare a LGBT, a imigrației și a tuturor politicilor de tip socialist.

Privind lucrurile din această perspectivă, pare destul de evident că dezastrul retragerii armatei SUA din Afganistan nu este opera senilului Joe Biden, ci a celor care doresc să ofere publicului o justificare pentru schimbarea acestuia cu Kamala Harris. Cu ea la butoane, americanii sunt pe copcă. Îi așteaptă discriminare, pierderea libertăților și socialism pe pâine!

Sursa: Daniel Roxin

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top