Judecătorii de la Tulcea au pus în libertate un pedofil care a recunoscut că a abuzat de o fetiță de 12 ani

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Judecătorii din Tulcea au condamnat un pedofil care a abuzat de o fetiță de 12 ani la trei ani de închisoare cu suspendare, deși făptașul și-a recunoscut fapta, informează Antena 3.

Este o sentință care merge spre limitele inferioare ale pedepselor. Doi ani și 10 luni pentru act sexual cu un minor și încă două luni doar pentru corupere sexuală.

În acest caz, este vorba despre un bărbat de 28 de ani din București, care a convins pe internet o minoră de 12 ani să se întâlnească cu el, a călătorit în orașul în care fata locuiește și a mers la un hotel cu aceasta.

În primă fază părinții au descoperit faptul că aceasta conversează pe internet cu un adult l-au contactat pe acesta și l-au amenințat că fata este minoră, iar dacă nu se va opri vor merge la poliție.

Acest detalii nu l-a oprit pe bărbat, care a abordat-o pe fată în continuare și a ajuns chiar să întrețină relații sexuale cu aceasta. Trebuie subliniat faptul că la începutul anchetei, pedofilul a recunoscut fapta în fața anchetatorilor, dar apoi a apelat la dreptul la tăcere.

În urma perchezițiilor efectuate în locuința sa, anchetatorii au descoperit mai multe materiale pornografice pe calculatorul acestuia. Este vorba despre materiale care privesc și alți copii minori, motiv pentru care a avut loc deja o disjungere a dosarului către DIICOT.

Deocamdată nu a apărut motivarea deciziei magistraților de la Judecătoria Tulcea. Sentința poate fi atacată cu recurs, notează R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top