Judecătorul Amer Jabre de la Curtea de Apel București a obligat INSP să schimbe metodologia de raportare a cazurilor de Covid-19

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Judecătorul Amer Jabre de la Curtea de Apel București a obligat Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) ca, în metodologia de raportare a cazurilor de COVID-19, să separe pacienții decedați din cauza coronavirusului de cei care au murit având și alte afecțiuni. Judecătorul a impus ca INSP să specifice câți dintre infectați au fost vaccinați. Jabre a eliminat obligativitatea testării pentru personalul medical asimptomatic care a purtat echipamentul complet de protecție, a anunțat jurnalistul Valentin Busuioc vineri, 18 martie, pentru Lumea Justiției, oferind și minuta sentinței.

Uriașa manipulare la care s-a dedat Guvernul României în pandemie a fost desființată de către judecătorul Amer Jabre de la Curtea de Apel București. Miercuri, 9 martie 2022, Jabre a obligat Institutul National de Sănătate Publică (INSP) și al său Centru Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) să pună capăt confuziei în materie de raportări ale infectărilor cu coronavirus și mai ales a deceselor.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top