Judecătorul Amer Jabre de la Curtea de Apel București a obligat INSP să separe decesele asociate COVID-19 de cei care au murit având și alte afecțiuni

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Uriasa manipulare la care s-a dedat Guvernul Romaniei in pandemie a fost desfiintata de catre judecatorul Amer Jabre (foto 1) de la Curtea de Apel Bucuresti. Miercuri, 9 martie 2022, Jabre a obligat Institutul National de Sanatate Publica (INSP) si al sau Centru National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) sa puna capat confuziei in materie de raportari ale infectarilor cu coronavirus si mai ales a deceselor.

Mai exact, Jabre a obligat INSP si CNSCBT sa opereze numeroase modificari in Metodologia de supraveghere a sindromului respirator acut cu noul coronavirus (COVID-19), asa cum este ea valabila incepand cu data de 20 ianuarie 2022. (O gasiti anexata la final.) Concret, judecatorul a dispus ca metodologia sa nu mai raporteze la gramada pacientii care au murit de COVID si pe cei care au decedat cu COVID. Altfel spus: cei unde coronavirusul a fost cauza decesului si cei care erau infectati cu SARS-CoV-2, dar aveau si alte afectiuni.

Foarte important: magistratul CAB a impus un mecanism mai riguros de raportare a cazurilor de pacienti vindecati. Mai precis, Amer Jabre a obligat INSP sa considere vindecati doar acei indivizi care prezinta imunitate umorala (anticorpi IgG) sau imunitate celulara (transformare limfoblastica) – si nu doar teste RT-PCR.

Nu in ultimul rand, judecatorul Jabre a obligat INSP sa elimine obligativitatea testarii pentru personalul medical asimptomatic care a purtat echipamentul complet de protectie si precizeze ca acesti angajati nu pot fi sursa de infectie pentru pacienti.

Menționam ca acțiunea a fost introdusa de către asociația „Medici pentru consimțământ informat”, condusa de Anca Nițulescu – medic primar ORL.

Citește mai mult pe site-ul Lumea Justiției.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top