Jurnalist celebru vaccinat împotriva Covid-19, decedat după un dublu AVC

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Paul Pârvu, celebrul jurnalist apelat cu „Măi, animalule!” de Ion Iliescu în 1992, a decedat chiar înainte de a împlini 61 de ani. Ultimele săptămâni și le petrecuse internat în spital, după un AVC pe care îl suferise în luna octombrie. Practic, din coma în care a intrat din cauza AVC-ului nu a mai ieșit până a murit. El a fost externat după vreo luna din ATI și transferat într-un soi de azil la Agigea. Jurnalistul nu a murit din cauză de Covid, după cum a scris presa plătită de Guvern sau de alte instituții, din țară și străinătate. Deși situația lui vaccinală nu este clară, profilul său de Facebook conține mai multe postări vacciniste din zona USR și Renew Europe a lui Dacian Cioloș. Paul Pârvu afirma printre colegii din Constanța că s-a vaccinat. Jurnalistul a suferit un prim AVC în octombrie 2021, cauza morții de ieri fiind tot un AVC. Funeraliile regretatului jurnalist au avea loc astăzi, foarte rapid, la ora 16:00, în cimitirul din Agigea.

„De ce strigi, bă, ca animalu’?”, a fost reacția violentă pe care Ion Iliescu i-a avut-o la Constanța față de Paul Pârvu, ziarist la Telegraf, în timpul vizitei prilejuite de Ziua Marinei (Sfânta Maria Mare), pe 15 august 1992. Cristian Pațurcă, autorul Imnului Golanilor, i-a compus și o melodie intitulată „Măi, animalule”.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top