Jurnalista Iosefina Pascal: Eroii stimulați de Big Pharma din Linia Întâi – Dorel Săndesc

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


După cum v-am obișnuit, vă prezint încă o anchetă despre medicii șpăguiți de Pharma, care promovează până la vomă înțepatul ca panaceu universal.

Un nou episod din seria “Erorile din Linia Întâi”: Dorel Săndesc

Inițiatorul așa-zisului Maraton de Vaccinare din Timișoara, medicul de ATI, Dorel Săndesc, este fost secretar de stat în Ministerul Sănătății (Ponta-Ciolos), un client fidel al Big Pharma, abonat la contracte cu statul și are și un dosar penal pe numele său.

În primul rând, aș vrea să “demitizăm” un pic Maratonul de Vaccinare:

În realitate, dincolo de propaganda presei și mass-mediei plătite din bani publici, s-au vaccinat doar 6.700 de persoane din totalul de 10.000 (sau 13.000) pe care îl estimau și doreau inițiatorii proiectului.

Mai mult decât atât, NU au fost “cozi uriașe timp de trei zile non-stop”, ci a fost o manipulare a presei, prin care au arătat cozi uriașe, formate doar din cauza faptului că toate persoanele interesate de vaccinare au fost chemate la ora 16:00, la grămadă.

Citește mai mule pe site-ul iosefinapascal.com.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top