Jurnalistul Alexandru Petria: 10 paşi eficienţi de luptă împotriva dictaturii sanitare instaurate în România

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Segregarea pe principiul paşaportului sanitar este o măsură fascistă. Am mai spus-o, sunt contra ei. Nu este moral să obligi lumea să se vaccineze cu nişte substanţe aflate încă în faza de experimentare. Dar cum e posibil să ne împotrivim, să întoarcem situaţia în favoarea noastră? M-am gândit la câteva lucruri, pe care o să le înşir succint. E ca o ciornă, la care fiecare are ocazia să vină cu completări.

Măsura primă e boicotarea tuturor instituţiilor şi firmelor, unde este permisă intrarea pe baza vaccinului sau a testării. Să nu mai cumpărăm din supermarketurile care cer aşa ceva, să nu mai mergem la restaurante, la spectacole, să-i facem să piardă bani şi să fie ei înşişi nemulţumiţi.

A doua. Puneţi mâna pe telefoane. Sunaţi firma X sau Y şi întrebaţi dacă condiţionează accesul pe baza green pass. Dacă da, comunicaţi-le că aţi avut de gând să petreceţi o seară plăcută în frumosul lor restaurant sau un sejur de câteva zile în elegantul lor hotel, dar sunteţi nevoit să contramandaţi din cauza solicitării adeverinţei de vaccinare. Este important să-i stresaţi cu diplomaţie, ca să conştientizeze că ies în pierdere. Cu cât mai multe telefoane, cu atât mai bine. De dat fiecare câteva telefoane în zonele apropiate nu e un efort peste măsură. Patronii trebuie stresaţi psihologic, pe principiul picăturii chinezeşti, ca să-i determinăm să protesteze şi ei contra măsurii, cu cât intră mai profund pe spirala terorii că pass green le sapă groapa financiară.

A treia. Diseminarea informaţiilor despre victimele vaccinării şi arătarea vinovaţilor. Cazurile temeinic documentate, nu dezinformări stupide.

A patra. Mitinguri, greve, nesupunere civică.

Cinci. Stesarea politicienilor cu telefoane şi mailuri. Unde este posibil, abordarea lor fizică şi punerea în poziţii delicate. Filmaţi fazele şi postaţi-le pe reţelele sociale.

Şase. Sesizări penale pe numele artizanilor green pass, a celor care pretind testarea. Raportarea lor pentru discriminare. Să vedeţi cum o să reacţioneze când o să se vadă pe cap cu mii de sesizări penale, venite din mii de localităţi, cu mii de raportări.

Şapte. Postaţi informaţii despre abordarea pandemiei în Suedia, ca se vadă că este o alternativă valabilă. Că normalitatea e posibilă şi în timpurile covidului.

Opt. Amplificaţi nemulţumirea şi în rândul celor care s-au vaccinat de teama restricţiilor, nu a bolii.

Nouă. Faceţi cunoscută tuturor definiţia sănătăţii, după OMS: „Bunăstarea completă fizică, psihică şi socială şi doar absenţa bolii sau a handicapului”. E un mod de-a arăta că guvernanţii nu procedează corect.

Zece. Încercaţi să vă păstraţi calmul, să fiţi non-violenţi. Dar nu e obligatoriu.

Sursa: Știri pe surse

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top