Jurnalistul american Tucker Carlson: Fie vaccinurile funcționează, fie nu! Dacă funcționează, de ce celor vaccinați li se interzice întoarcerea la normal?

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Jurnalistul american Tucker Carlson se întreabă dacă vaccinurile sunt sigure și eficiente, așa cum spun autoritățile de peste Ocean.

Întrebările sale vin după ce oficialii americani au decis să oprească vaccinarea cu vaccinul Johnson & Johnson, deoarece la șase persoane au apărut cheaguri de sânge, existând inclusiv un deces.

După ce li s-a spus tuturor că trebuie să primească vaccinul, că vaccinarea este „mai importantă decât cursa spre lună”, oficialii din domeniul sănătății le spun oamenilor că, chiar dacă sunt complet vaccinați, trebuie să evite aglomerația și să poarte măști.

„Nu ne-am așteptat deloc”, a spus Carlson. „Dacă vaccinurile funcționează, de ce sunt vaccinaților le este interzis să ducă o viață normală?”

Este un „adevărat mister al sănătății publice”, a spus Carlson, adăugând: „Fie funcționează, fie nu. Dar vaccinul nu poate fi simultan „extrem de eficient” și, în același timp, nu restabilește viața oamenilor la normal ”.

În ceea ce privește jurnaliștii care pun aceste întrebări în numele publicului, uitați de asta, a spus Carlson. „Jurnaliștii au decis că sarcina lor este să aplice regulile regimului, indiferent de cât de des se modifică aceste reguli.”

Sursa: R3 Media

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top