Jurnalistul Iulian Capsali: Dacă vreți să știți care este viitorul democratic al Europei, uitați-vă la oroarea din Shanghai (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Jurnalistul Iulian Capsali a postat un mesaj pe pagina oficială, de pe o rețea de socializare, în care afirma că:

„Dacă vreți să știți care este viitorul democratic al Europei, uitați-vă la oroarea din Shanghai, după ce v-ați obișnuit cu lagărele din Australia, Noua Zeelanda sau Canada.

Sigur, despre China e la liber, e corect politic să vorbești. Atrocitățile din “statele democratice” erau ocultate, iar un Djokovici, care arăta mizeria în toată goliciunea ei, era demonizat de toți imbecilii utili.

Un oraș de 27 de milioane de oameni a devenit o imensă închisoare. Ca în toată perioada plandemiei, nimic nu are legătură cu boala, totul este despre control. Un control brutal, în care vecinii și rudele sunt puse să toarne pe cei cere nu respectă indicațiile de tip Arafat, iar forțele opresive despart copiii și bătrânii din familii și rechiziționează casele.

Sinuciderile devin fapt cotidian.

Ideea de familie și proprietate personală trebuie să dispară din mentalul omului nou. Asta o spune explicit și Klaus Schwab, dementul care conduce Forumul de la Davos.

Nu am nicio îndoială că așa ceva se va întâmpla și în Europa. În Italia încă sunt restricții, în Grecia vor fi suspendate, batjocoritor, doar pe perioada estivală. Dacă nu sub pretextul virusului, controlul total va fi realizat sub pretextul războiului.

Imaginile video sunt preluate din emisiunea lui Răzvan Dumitrescu.”

Sursa: Iulian Capsali

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top