Jurnalistul Răzvan Dumitrescu: Ce înseamnă noul tratat pandemic pe care îl dorește OMS? (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Jurnalistul Răzvan Dumitrescu, una dintre cele mai active voci care militează împotriva unei dictaturi medicale, are o postare deosebit de impotantă pe una dintre rețelele de socializare, pe care o redăm în cele ce urmează:

,,Este vorba, asa cum ni se spune, despre sanatate sau exista riscuri mari de pierdere a drepturilor si libertatilor pentru care s-au luptat generatii si care pareau de neatins?

The Telegraph, sub semnatura lui Matt Ridley, critica dur aceasta tentativa într-un articol în care spunea ca tratatul OMS lasa intreaga planeta la cheremul Chinei si se intreba cum poate să aiba cineva încredere în OMS, în conditiile in care a subminat orice încercare de a se afla originea pandemiei? Tratatul OMS tace malc în privinta asta.

Intr-un articol pentru Hotnews, avocata Veornica Dobozi de la Stoica si Asociatii spune urmatoartele: “Nu ați înțeles foarte multe din limbajul de lemn avocățesc? Să vă traduc. Pentru binele comun al mediului (a cărui definiție va fi stabilită prin tratat) va putea fi sacrificat cam orice drept al omului din cele pentru care s-au luptat atâtea generații și care păreau să fie de neatins”.

Dar lucrurile sunt si mai complexe si in materialul VIDEO atasat puteti vedea de unde s-au inspirat cei care doresc acest TRATAT si cat de mult seamana prevederile cu politicile oficiale ale Chinei in materie de…sanatate sau mai bine zis control absolut!

Materialul a fost difuzat la SUBIECTIV!”

Sursa: Antena 3

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top