Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu: Despre omul lui Soros. Cu cărțile pe masă

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Despre Consiliul Național al Audiovizualului, care începe să fie transformat de către unii dintre membrii săi într-o veritabilă inchiziție, al cărei efect este inhibarea libertății de expresie, am mai avut prilejul în ultima vreme să mă pronunț. Revin asupra acestui subiect din două motive. Unul dintre acestea este și spectaculos, și relevant în același timp. Și îl vizează pe Mircea Toma.

Primul motiv la care mă refer este că, pe măsură ce statul român devine din ce în ce mai represiv și asistăm la o contracție periculoasă a democrației, chiar la o militarizare a unor instituții prin definiție civile, CNA, o instituție plătită la greu din bani publici, începe să se contureze drept un vârf de lance al unei cenzuri disimulate. O cenzură disimulată în spatele unor amenzi, de natură să pună pe butuci operatori radio și TV, care nu dispun în mod evident de mijloacele necesare de a face față penalităților, de a instaura un regim de frică și de teroare în rândul celorlalți, inhibând astfel libertatea de expresie. Al doilea motiv mi-l oferă Mircea Toma.

Citește mai mult pe site-ul Correctnews.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top