Kelemen Hunor, sluga lui Soros, megasclavul Big Pharma, se crede noul Mengele al vaccinării!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Nu am renunțat niciodată să îi arăt pe trădătorii românilor și să îi fac de rușine în piața publică. Partea proastă este că aceștia se înmulțesc mai repede decât șobolanii lui Clotilede ot Sectorul 1. Mai nou, avem și din partea maghiarimii un minitiran de carton plouat, o scuipătoare de-a lui SOROS, un nimeni în drum pe care l-ar lua la palme chiar și Viktor Orban.

Acest hopa-mitică nu este decât multipestilențialul Kelemen Hunor, ”șefu la udemereu”, adică liderul sigurului partid constituit pe criterii entice din România.

Iată ce i-a putut trece prin cap tiriplicului: ”Eu aş merge până acolo, poate dincolo de ce au făcut italienii, care au zis: de la 1 octombrie nimeni nu intră, nici dacă are serviciul la stat, nici dacă are serviciul la privat, dacă nu este vaccinat. Punct. Poţi să faci ce vrei cu corpul tău, e dreptul tău, dar şi statul trebuie să aibă grijă de sănătatea publică. Când e vorba despre sănătatea publică, dacă e nevoie de lege, trebuie să dăm lege. Eu, personal, m-aş duce mai departe şi cu obligativitatea de a vaccina anumite categorii socio-profesionale. Chiar şi despre acest lucru este bine să discutăm”.

Citește mai mult pe site-ul Business & Politics News.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top