La două luni de la „eliberarea prin vaccin”, numărul de infectări s-a împătrit în Danemarca și autoritățile cer resinstituirea restricțiilor

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


La două luni după ce Danemarca ridica toate restricțiile covidiene, pentru a-și recompensa populația majoritar vaccinată, autoritățile vor să limiteze din nou libertățile și amenință cu supraaglomerarea sistemului sanitar, pe fondul creșterii de 4 ori a numărului infectărilor cu noul coronavirus. Aceleași autorități care au propovăduit vaccinarea totală pentru a „învinge pandemia” nu explică poporului conformist de ce au crescut infectările când majoritatea danezilor sunt vaccinați. Să înțelegem că se infectează cei care s-au vaccinat anti-Covid? Atunci, care mai e eficiența „vaccinului” Covid?

„Cu riscul de Covid-19, al gripei și al altor boli infecțioase, riscăm să supraîncărcăm spitalele (…) Deja constatăm că spitalele țării sunt foarte încărcate și personalul sub presiune”, a susținut directorul Agenției naționale de sănătate din Danemarca, citat de Știri pe Surse

Vineri au fost confirmate pentru a doua zi consecutiv peste 2.000 de noi cazuri de coronavirus în această țară cu circa 5,8 milioane de locuitori, potrivit Agerpres.ro.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top