La Iohannis în Palatul Cotroceni se intră doar pe bază de recunoaștere facială!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Este, de departe, afacerea momentului pentru adevărații băieți deștepți care gravitează în jurul sistemului, indiferent de care ”guvernul meu” mai este vânturat pe la Palatul Victoria. Pentru că sistemele de recunoaștere facială se vând ca ”pâinea caldă”, zeci de contracte fiind semnate pe bandă rulantă, de tot mai multe instituții ale statului român.

Iar moda a fost lansată de Serviciul de Protecție și Pază, în vederea asigurării securității depline a Summit-ului NATO organizat la Sibiu, în 2019. Și când, cu adevărat, se simțea nevoia unui astfel de sistem de control mai mult decât civilizat. Numai că una este un Summit NATO și cu totul altceva isteria care a cuprins România de atunci. Mai ales că, pentru a da un singur exemplu, pe sepepiștii lui Pahonțu nu îi mai întreabă nimeni de atunci ce fac cu sistemul de recunoaștere facială… Că doar nu l-or fi casat imediat după Sibiu… Dar nici ”Legea Big Brother” care să reglementeze folosirea expresă și pe scară largă a sistemului nu este încă în vigoare! Așa că…

Citește mai mult pe site-ul Național.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top