Legătura Big Pharma și Big Mass-media: Președintele agenției Reuters e investitorul principal al Pfizer!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Agenția internațională de știri Reuters se laudă oficial cu “lipsa de părtinire”, dar implicarea președintelui său în consiliul de administrație al Pfizer ridică întrebarea: cum putem avea încredere în ceea ce relatează agenția Reuters pe tema “vaccinurilor” Covid?

Președintele (fost director general) agenției internaționale de știri Reuters este, de asemenea, un investitor important și membru al consiliului de administrație al Pfizer. Reamintim ca Reuters este si cel mai important “fact checker” pe chestiunile vaccinurilor, “demontand” ceea ce opinia publica reclama prin ceea ce autoritatile numesc “terorii ale conspiratiei”, fireste, toate cele “verificate” de agentia de stiri fiind considerate “fake-news” si ca “numai ce comunica Pfizer e adevarat”!

Rolurile influente ale lui James C. Smith în ambele organizații “ridică probleme serioase de conflict de interese”, notează National Pulse, deoarece agenția internațională de știri Reuters nu numai că a acordat o acoperire extinsă “vaccinului” COVID-19 al Pfizer în special, dar a jucat un rol major în discreditarea scepticilor și a oricărei critici a poveștii oficiale despre coronavirus. Trebuie remarcat și faptul că Smith face parte, de asemenea, din consiliul unui departament al Forumului Economic Mondial (WEF) care declara “Marele Reset” legat de pandemie și este, de asemenea, în consiliul consultativ al British American Business și al Atlantic Council, organizații globaliste.

Citește mai mult pe site-ul Ziua News.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top