Lovitura pe piața vaccinurilor anti-Covid-19. Guvernul britanic admite ca acestea au afectat ireversibil sistemul imunitar după a doua doză!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Incredibil, dar Guvernul Marii Britanii admite că vaccinurile anti-Covid de tip ARN Mesager au afectat sistemul imunitar natural al celor dublu vaccinați.

Guvernul lui Boris Johnson a recunoscut că, după o vaccinare dublă, nu se va mai putea dobândi niciodată imunitate naturală completă la variantele de Covid – sau eventual orice alt virus. Chiar ieri, intr-o interventie televizata premierul se plangea ca e dezastru pentru cei dublu vaccinati intrucat varianta Omicron ii ataca ca si cum nu ar avea niciun anticorp. „In spitale, la ATI, 92% din cei de acolo nu au doza booster!” Cu alte cuvinte, Boris Johnson ii considera pe cei cu „doar” doua doze ca fiind nevaccinati.

În Raportul de supraveghere a vaccinării anti Covid-19 din Săptămâna 42, Autoritatea de Sănătate din Regatul Unit admite la pagina 23 că „nivelurile de anticorpi N par să fie mai scăzute la persoanele care se infectează după două doze de vaccin”. Continuă, spunând că „această scădere a anticorpilor este practic permanentă.”

Vaccinurile nu previn infectarea sau transmiterea virusului – ceea ce se stia – (de fapt, raportul arată în altă parte că adulții vaccinați sunt acum infectați mult mai des decât cei care nu sunt). Britanicii descoperă acum că vaccinul afectează capacitatea organismului de a produce anticorpi nu numai împotriva proteinei spike, ci și împotriva altor părți ale virusului după infecție.

În special, persoanele vaccinate nu par să producă anticorpi împotriva proteinei nucleocapsidelor, învelișul virusului,

Citește mai mult pe site-ul Ziua News.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top