Luc Montagnier, laureat Nobel în Medicină: Pentru cei care ați luat și doza a treia, faceţi un test SIDA. Apoi dați în judecată Guvernul

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Laureatul Nobel în Medicină, doctorul Luc Montagnier, a afirmat public câteva lucruri extrem de controversate. Alegațiile virologului francez de renume internațional și laureat Nobel în Medicină, se concentrează pe ideea că vaccinurile experimentale cu ARN mesager distrug sistemul imunitar, în esență anulându-l. Și Guvernul Marii Britanii a recunoscut acest lucru în octombrie 2021, că sistemul imunitar al persoanelor dublu vaccinate este ireversibil afectat.
În acest context, medicul Luc Montagnier îi îndeamnă pe cei care s-au vaccinat și cu doza a treia să-și facă un test SIDA, iar dacă rezultatul este pozitiv, să dea în judecată Guvernul.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „Greek English The Montaine. "For those of you who have taken the third dose, go and take a test for AIDS. The result may surprise you. Then sue your government.".. Show original Rate translation Luc Montagnier, virolog francez de renume internațional și premiat al Premiului Nobel pentru Fiziologie sau Medicină în 2008 pentru descoperirea sa virusului imunodeficienței umane (HIV), declara urmă cu câteva zile "Pentru cei care au luat și doza a treia, mergeți și faceți un test SIDA. Rezultatul vă poate surprinde. Apoi dați in judecată Guvernul." Laura Bonciog”

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top