Luc Montagnier, virusologul laureat al Premiului Nobel, susține că toți vaccinații „vor muri din cauza îmbunătățirii dependente de anticorpi”

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Luc Montagnier, virusologul care a primit Premiul Nobel pentru medicină pentru descoperirea și codificarea virusului H̫I̫V̫ din 1984, a fost cea mai respectată autoritate din lume în ceea ce privește pandemiile până când a început pandemia c̫o̫r̫o̫n̫a̫v̫i̫r̫u̫sului.

Dar reputația sa a fost ᴀтᴀcᴀтă ғăʀă мιʟă atunci când, după examinarea virusului c̫o̫v̫i̫d̫19 (virusul CCP) într-un laborator, a ajuns la concluzia că nu ar fi putut să apară în mod natural.

Luc Montagnier a confirmat că nu există nicio șansă de supraviețuire pentru persoanele care au primit o formă de vaccin. În interviul șo̫c̫a̫n̫t̫, cel mai mare virolog din lume a spus: „Nu există nicio speranță sau tratament posibil pentru cei care au fost deja vaccinați. Trebuie să fim pregătiți să ιɴcιɴᴇʀăм coʀᴘuʀιʟᴇ „. Geniul savant a susținut afirmațiile altor virusologi proeminenți după ce a studiat componentele vaccinului. „Toată lumea va мuʀι din cauza îmbunătățirii dependente de anticorpi. Nu se mai poate spune nimic ”.

„Este o mare greșeală, nu? O eroare științifică și, de asemenea, o eroare medicală. Este o greșeală inacceptabilă ”, a declarat ieri Montagnier într-un interviu tradus și publicat de RAIR Foundation S̫U̫A̫. „Cărțile de istorie vor arăta acest lucru, deoarece vaccinarea creează variantele”.

De asemenea, prestigiosul și renumitul virusolog mondial a declarat că vaccinurile sunt „o eroare științifică și o eroare medicală” și că acestea sunt cele care produc „noile variante” ale c̫o̫r̫o̫n̫a̫v̫i̫r̫u̫sului din Wuhan.

Mulți ᴇᴘιᴅᴇмιoʟoԍι știu acest lucru și „tac” cu privire la problema cunoscută sub numele de „creștere dependentă de anticorpi”, a spus Montagnier.

Sursa: Live48Times

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top