Luis Lazarus: Am avut un test COVID pozitiv și după două ore, un alt test negativ. Am avut doar o răceală

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Luis Lazarus a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip în care spune că nu este infectat cu COVID-19, ci s-a internat la Spitalul Universitar pentru că a avut simptomele unei răceli.

Luis Lazarus a comentat informațiile conform cărora s-ar fi infectat cu SARS-CoV-2. Realizatorul TV a transmis faptul că nu are COVID-19, dar a mers la spital pentru că a răcit și a vrut să facă niște perfuzii. De asemenea, el spune că și-a făcut în ultima perioadă mai multe teste, iar toate au ieșit negative. Totuși, la spital a fost nevoit să mai facă câteva teste.

„Am avut un test COVID pozitiv și după două ore, un alt test negativ”

„Mă externez luni dimineață. Mi s-au prelevat alte probe pentru efectuarea testelor. Am avut un test COVID pozitiv și după două ore, un alt test negativ”, a spus el într-un videoclip postat pe Facebook.

„M-am încăpățânat să iau un tratament mai agresiv și mi-am blocat pofta de mâncare. Corpul nu a mai putut să lupte cu răceala și am decis să fac niște perfuzii”, a declarat Luis Lazarus.

Și Diana Șoșoacă a postat un mesaj cu privire la starea de sănătate a lui Lazarus.

„Luis Lazarus nu are COVID! Le-ar plăcea ăstora să aibă! Are pneumonie! 5 teste negative COVID și ei tot covidat îl consideră. Deocamdată este mai bine să nu vorbească! Ia uite ce rezultate se primesc în spital la interval de 2 ore. Noaptea minții! M-a rugat să vă transmit aceste date” a scris Diana Șoșoacă pe contul său de Facebook.

Luis Lazarus nu a considerat niciodată că virusul ar putea fi periculos

În martie 2020, Lazarus spunea chiar că primul caz de COVID-19 din România nici măcar nu a fost real.

Se continuă psihoza coronavirus, desigur fără nicio logică! China anunța că a vindecat recent doi pacienți la 96 și respectiv 98 de ani! Numărul pacienților vindecați e mai mare decât al celor infectați! Au fost 95 de mii, din care s-au vindecat peste 51 de mii!!! Noi am avut pacienți care s-au vindecat fără să ia vreun medicament, cum spuneam, cu ciorbiță și fripturică! Primul caz nici nu a fost real! Practic italianul nu a îmbolnăvit pe nimeni, deși a călătorit cu avionul de două ori și s-a întâlnit cu multă lume in țară!!!”, spunea el la acea vreme.

Sursa: Gândul

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top