Lumea suferă, dar Big Pharma prosperă! Pfizer/BioNTech, încasări record de pe urma vaccinului Covid-19

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Vaccinul anti-coronavirus al celor de la Pfizer pare, în general, un succes la nivel mondial, iar asta se traduce în munţi de bani pentru gigantul farmaceutic.

Jucătorul din Big Pharma a zis că se aşteaptă să vândă, anul acesta, 1,6 miliarde de doze de vaccin împotriva covid-19, dezvoltat în partaneriat cu compania germană în domeniul biotehnologiei BioNTech, în valoare de 26 de miliarde de dolari, cu mult mai mult decât cele 15 miliarde prevăzute iniţial.

Pfizer a vândut în primul trimestru vaccin în valoare de 3,5 miliarde de dolari. Grupul şi-a revizuit ulterior atât cifra de afaceri, cât şi profitul preconizate cu privire la întregul an.

Marţi, aproape 1000 de cazuri noi

Cele mai recente date cu privire la situația generată de COVID-19 în România au fost anunțate, marți, în cadrul raportării zilnice de la ora 13.

Astfel, din direcția Grupului de Comunicare Strategică (GCS) s-a aflat că în ultimele 24 de ore au fost confirmate aproape 1.000 de cazuri noi.

Și anume că ”în urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 994 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv”, scrie Național.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top