Mama fostului hocheist profesionist Valentin Gherebe acuză că trenează ancheta asupra morții fiului ei, după vaccinarea Covid-19

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


În urmă cu o lună, pe 2 februarie, era descoperit în casă, pe canapea, într-o baltă de sânge, trupul fostului sportiv profesionist, hocheist la Națională, Valentin Gherebe, fondator al brandului Anonymous. Avea 43 de ani. Valentin a lăsat în urmă un copil, acum fără tată.

Televiziunile și publicațiile care își trag seva de la sistemul care le-a mituit cu milioane de euro în timpul plandemiei, au titrat, ca la ordin, după un Modus Operandi sesizat și în alte cazuri similare, că victima ar fi putut fi „otrăvită” sau ar fi decedat din „moarte naturală” (!) (Realitatea TV) sau că ar fi murit „din cauza drogurilor” (Gândul). Probabil tovarășii verifică în baza de date dacă victima este vaccinată și scot imediat scenariile din recuzita mușamalizării.

Mama acestuia, Doina Murgociu, acuză vaccinul. A treia doză. „Te-au luat de lângă mine băiatul meu neomarxiștii care ne conduc și ne îndeamnă spre moarte cu vaccinul lor. Mama te-a rugat să nu te vaccinezi facând a treia doză. Te voi iubi veșnic copilul meu bun și frumos.”, a scris aceasta.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top