MAREA DEPORTARE. Armata australiană a început să transfere bolnavii de Covid și pe apropiații lor în tabere de carantină

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Armata australiană a început să mute cu forța locuitorii din Teritoriile de Nord în tabăra de carantină Howard Springs, situată în Darwin, după ce nouă noi cazuri de Covid-19 au fost identificate în comunitatea Binjari. Măsura vine după ce sâmbătă seara au fost instituite închideri dure atât în comunitățile din Binjari, cât și în cea din apropiere, Rockhole, potrivit Info Wars.

„Locuitorii din Binjari și Rockhole nu mai au cele cinci motive pentru a-și părăsi locuințele”, a declarat ministrul-șef al Teritoriului de Nord, Michael Gunner, referindu-se la cele cinci motive permise în țară pentru a evita izolarea (cumpărarea de alimente și provizii, exerciții fizice timp de până la două ore, îngrijirea, munca sau educația, dacă nu se poate face de acasă, și pentru a se vaccina în cea mai apropiată locație posibilă).

„Ei pot pleca doar pentru tratament medical, în caz de urgență sau în cazul în care este cerut de lege.”

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top