“Marele arhitect” Klaus Schwab la Davos: Viitorul este construit de noi

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Globalistul Klaus Schwab, fondatorul și președintele executiv al Forumului Economic Mondial (WEF), le-a spus participanților la summitul anual internațional de la Davos, Elveția, că ei sunt — „elitele” din mediul politic, financiar și presă de masă — care singure, modelează viitorul lumii.

În timp ce a rostit declarațiile sale pentru a începe întâlnirea, Schwab, arhitectul șef al așa-numitei „Mari Resetări” și-a salutat camarazii și moștenitorii regimului globalist în curs de dezvoltare, spunând: „Viitorul nu este ceva care doar se întâmplă. Viitorul este construit de noi, de o comunitate puternică, așa cum sunteți aici în această cameră.”

După ce a introdus tema summitului din acest an, care este „Istoria la moment de cotitură: guvern și strategii”, Schwab a explicat că programul reuniunii se va concentra pe patru domenii cheie: riscuri geopolitice, pandemii, schimbări climatice și viitorul economiei globale.

Citiți mai mult pe site-ul Știri Alternative.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top