Marius Budăi, acuzații grave: Liberalii ne-au amenințat că măresc numărul de infectări ca să votăm starea de alertă

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, vine cu acuzații foarte grave: el spune că liberalii i-ar fi amenințat pe holurile Parlamentului pe PSD-iști că vor mări numărul de infectări pentru a-i obliga să voteze prelungirea stării de alertă. 

„O să vă spun ceea ce am auzit așa pe holurile Parlamentului: colegii liberali ne amenințau că dacă ‘nu votați starea de alertă o să mărim numărul de cazuri și o să dăm vina pe voi’. (…) Eu vă spun exact cum au spus ei. Știu că nici unul nu-și asumă să o spună oficial. (…) Eu sper ca totuși datele să fie reale și să nu fie măsluite. Mă uit totuși la domnul președinte și văd cum a ajuns de la o simplă răceală la amenințări, jigniri și insulte. Cred că dialogul a lipsit foarte mult în această perioadă și dacă ar fi fost mult mai susținut de ambele părți, am fi gasit soluții mai bune,” a spus fostul ministru al Muncii, Marius Budăi la Antena 3.

Citește mai mult pe site-ul DCNews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top