Mărturia unui tânăr român de 24 de ani, internat cu miocardită

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Beniamin Graur, un tânăr în vârstă de 24 de ani, vaccinat cu ambele doze, a dezvăluit pe facebook chinurile prin care a trecut după vaccinare, deși medicii au exclus cauzele legate de vaccin. Tânărul a mărturisit că este un om sportiv și sănătos. Beniamin este singurul din familia de 9 copii care s-a vaccinat și, totodată, singurul din familie care a dezvoltat miocardită.

„Bună seara. Sunt la spitalul universitar din București. Am ajuns aici după 2 zile de chin și luptă cu ceva care încă nu știu ce este. Încă se fac investigații. Momentan am aflat că am leucopenie și trombocitopenie. Sunt vaccinat cu ambele doze, sănătos și sportiv.

Nu știu exact ce se întâmplă cu mine. Vă rog momentan doar să vă rugați pentru mine. Vă mulțumesc mult pentru mesajele dumneavoastră. O să revin cu răspuns de îndată ce mă simt mai bine. Seară frumoasă și nu uitați să aveți grijă de sănătatea voastră. Este cea mai prețioasă.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top