Mărturii cutremurătoare despre industria farmaceutică: „Țineți minte! Noi nu dezvoltăm medicamente care să vindece bolile” (Partea I)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Potrivit opiniei unor oameni de știință cu notorietate internațională, medicina care vindecă definitiv nu este rentabilă. Firmele din Industria farmaceutică sunt interesate să producă medicamente care să nu vindece boala, ci să cronicizeze durerile cu medicamente cronicizante, mult mai rentabile decât cele care vindecă o dată pentru totdeauna. Boala trebuie să revină din momentul în care nu se mai iau medicamente; iar efectele adverse ale medicamentelor trebuie să declanșeze alte maladii, astfel încât bolnavii să fie siliți să cumpere și să consume cât mai multe medicamente, în beneficiul patronilor Industriei farmaceutice.

Într-un context asemănător se află și vaccinul anti-Covid-19, elaborat recent de Industria farmaceutică. Imunizarea organismului uman prin vaccinul anti-Covid-19 este iluzorie; boala revine după un anumit timp în forme mai virulente. Operațiile de vaccinare trebuie repetate, cu riscurile aferente. Vaccinul anti-Covid-19 provoacă efecte adverse grave, printre care pareze faciale și decese. Doi medici români după ce s-au vaccinat, au făcut semi-pareze faciale. O asistentă medicală a murit în urma vaccinului anti-Covid-19. Părerea lui Albert Bourla, director al PFIZER – unul dintre producătorii vaccinului controversat – este cea exprimată într-un interviu publicat recent: ”Covid-19 rămâne cu noi pentru totdeauna!“ Albert Bourla nu s-a vaccinat cu preparatul produs de compania sa, motivând refuzul… că este sănătos. (Sursa: Bloomberg).

Citește mai mult pe site-ul Jurnal Paranormal.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top