Actorul Matthew McConaughey intră în politică (Video)

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Actorul american Matthew McConaughey, cunoscut pentru rolurile din „Lupul de pe Wall Street” sau „True Detective”, ia în considerare o candidatură pentru funcţia de guvernator al statului Texas, a anunţat el miercuri în podcastul „The Balanced Voice”, potrivit news.ro, citat de Știripesurse.

Întrebat despre eventualitatea acestei candidaturi, actorul a răspuns afirmativ: „Mă gândesc cu adevărat la asta. Mă întreb care este rolul meu în calitate de lider”, a explicat actorul în vârstă de 51 de ani. „Pentru că mă gândesc că am lucruri de învăţat şi de împărtăşit, dar care este rolul meu? Care este rolul meu în următorul capitol din viaţa mea?”.

Matthew McConaughey a discutat deja despre ambiţiile sale politice în noiembrie, anul trecut. „Nu ştiu, nu depinde de mine. Stă în mâinile oamenilor”, a declarat el în emisiunea „Hugh Hewitt Show”. „Politica nu funcţionează în acest moment, după părerea mea. Şi atunci când clasa politică îşi va redefini obiectivul, va fi foarte interesant”, a sugerat el, fără să spună mai multe.

Mai mulţi actori au fost seduşi de Casa Albă. Ronald Reagan, actor în anii 1950, a avut două mandate ca preşedinte, în timp ce Arnold Schwarzenegger a fost timp de zece ani guvernatorul Californiei. Alte două vedete speră să se prezinte la prezidenţiale: Dwayne „The Rock” Johnson şi Will Smith, scrie Știri pe Surse.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top