Mediafax i-a șters jurnalistului Adrian Onciu un articol despre „Muşamalizarea dosarului Pfizer-Ursula de 36 miliarde dolari”

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Articolul „Muşamalizarea dosarului Pfizer-Ursula, de 36 miliarde dolari” scris de jurnalistul Adrian Onciu pe siteul Agenției Mediafax, pe 14 noiembrie, a fost șters la două zile de la publicare, a anunțat ziaristul.

La linkul articolului se afișează mesajul „Eroare 404: Pagina aceasta nu a fost găsită”. „La Bruxelles, s-a pus batista pe ţambal în ”Dosarul Pfizer” de 36 de miliarde de dolari, negociat de Ursula von der Leyen cu boss-ul firmei, Albert Bourla. Şefa Comisiei Europene a şters urmele. Şi-a şters informaţiile din telefonul mobil. Pur şi simplu! Aţi văzut tupeu mai mare la acest nivel, când lumea moare prin spitale? Nu se sesizează chiar nimeni din Parchetul European al eroinei Kovesi? Nimeni nu protestează, nimeni nu anchetează? Unde sunt mascaţii de altădată? Au plecat după mafioţii din Bulgaria, care sparg BMW-uri cu levierul? Unde s-au ascuns luptătorii anticorupţie? Unde sunt Cioloş, #rezist, USR, alde Chirilă şi băieţii veseli? Ce fac jurnaliştii lui peşte prăjit? Se ocupă de Apocalipsa climatică, mor de grija Ungariei şi a Poloniei? Tolontan, CTP, Tăpălagă – sunteţi în croazieră pe Nil, cu şeful OMS, pentru doza booster? E strigător la cer ce să întâmplă la Bruxelles. Toată lumea tace, într-o conjuraţie globală”, scrisese Adrian Onciu.

Citește mai mult pe site-ul R3Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top