Medic de 46 de ani de la Spitalul Municipal Dorohoi, găsit căzut în casă după ieșirea din tură. A suferit un infarct masiv

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Șeful Compartimentului de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Dorohoi a decedat, vineri, după ce s-a întors de la serviciu. Moartea subită a acestuia, la vârsta de doar 46 de ani, este pusă de superiori pe seama surmenajului, potrivit Știri pe Surse. Moartea lui ar putea fi însă și o consecință a presiunilor ce se fac în sistem asupra medicilor pentru a se vaccina cu serurile experimentale Covid, printre ale căror efecte adverse se numără și afecțiuni ale inimii. Medicul din Dorohoi a făcut un infarct masiv și nu a mai putut fi resuscitat – un scenariu care se repetă la indigo în ultima vreme la din ce în ce mai mulți oameni tineri și fără probleme de sănătate.

Potrivit Botoșăneanul.ro, dr. Ovidiu Nicolae Alexa a fost găsit inconștient în casă de femeia cu care locuia, aceasta fiind, la rândul ei, cadru medical la aceeași unitate spitalicească. Ea a încercat să îi acorde ajutor de urgență pe loc, până la sosirea echipajului de salvare.

Apoi, o echipă de cadre medicale de la Spitalul Municipal Dorohoi, în frunte cu managerul Valerian Andrieș și medicul Secției de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI), Simona Moșneguțu, a ajuns la locuința doctorului Alexa, însă, în ciuda faptului că s-au efectuat manevre de resuscitare timp de aproape o oră și jumătate, acesta nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul, potrivit Știri Botoșani

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top