Medic sud-african, renumit pentru dezvoltarea unui tratament anti-Covid timpuriu: Vaccinurile au ca scop reducerea populației

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Un medic eminent, cunoscut pentru propunerea unei scheme de tratament timpuriu împotriva Covid-19, a declarat că, după părerea sa, scopul campaniilor de vaccinare este de a „controla și ucide o mare parte a populației noastre fără ca nimeni să suspecteze că am fost otrăviți”, arată LifeSiteNews.

Dr. Shankara Chetty, un medic de familie din Africa de Sud care, potrivit site-ului său, „a tratat 7.000 de pacienți Covid-19 fără nicio spitalizare sau deces”, a pus cap la cap cunoștințele sale medicale cu constatările sale legate de ordinele guvernamentale și cenzura mass-media, pentru a-și susține concluziile.

În cadrul unei conferințe prin Zoom, Chetty și-a început discursul cu o întrebare: „Cred că perspectiva de ansamblu asupra a ceea ce se întâmplă este de o importanță vitală. Trebuie să înțelegem care este scopul. Toată lumea știe că există neconcordanțe, că există coerciție, dar trebuie să înțelegem de ce. De ce se întâmplă asta?”

Citește mai multe pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top