Medicii avertizează. Vaccinul experimental Covid-19 și antigripalul prăbușesc imunitatea

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Toate studiile efectuate în ultimul au arătat că imunitatea generală a vaccinaților Covid a scăzut dramatic. Medicii spun că trebuie luate măsuri urgente pentru creșterea imunității acestor persoane și stopată orice administrare de vaccin Covid și antigripal. Cele două vaccinuri produc anticorpi nonneutralizanți care acționează ca un cal troian, adică favorizează intrarea virusului în celulă și, totodată, împing sistemul imunitar pe o cale greșită.

Persoanele vaccinate anti-Covid trebuie să înceteze să-și mai facă rapeluri cu acest tip de vaccin și sub nicio formă să nu-și administreze antigripalul, susțin medicii. Mai mult, este necesară demararea urgentă a a creșterii imunității, compromisă de vaccin. Dacă persoanele vaccinate anti-Covid se confruntă cu o scădere a imunocompetenței, adică observă că au devenit mai sensibile la toate virozele și la tot felul de alte infecții, cu bacterii, cu fungi, recomandarea este să renunțe total la rapeluri, consideră dr. Oana Mihala Secară, director medical al Spitalului Municipal Onești.

Citiți mai mult pe site-ul Național.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top