Medici din întreaga lume realizează că ceva nu este în regulă. După vaccinarea experimentală Covid-19, tot mai mulți tineri dezvoltă diferite forme de cancer (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


După campania de vaccinare experimentală Covid-19, tot mai mulți medici raportează că un număr crescut de tineri care s-au vaccinat, dezvoltă diferite forme de cancer. Urmăriți mai jos un montaj cu astfel de mărturii făcute de  medici din SUA și Europa. Medic din Florida: “Am văzut cinci cancere de rinichi la pacienți tineri. De obicei, văd un cancer de rinichi la un deceniu de practică”.  Şef de oncologie la un spital mare: “La tineri, văd poate o tumoare pe creier astrocitom pe an. După introducerea boosterelor luna trecută, am văzut cinci.” Un alt medic: “Fiul meu de 21 de ani a primit rapelul. Acum are cancer la glandele salivare”. Medic de familie din Irlanda: “Am văzut cele mai ciudate tipuri de cancer după introducerea vaccinării”. “Acestea nu sunt cancere normale“– medicii din întreaga lume realizează că “ceva nu este în regulă”

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top