Medicul Iulian Șerban: Testele RT-PCR nu sunt omologate în România

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


În România, toate analizele de laborator sunt verificate de trei instituții: DSP, CAS și RENAR. Direcția de sănătate acordă laboratorului doar autorizația sanitară de funcționare. Casa de asigurări de sănătate verifică toate analizele de laborator pe care le plătește. Foarte amănunțit! Se verifică dacă reactivii de laborator pentru fiecare analiză au fost achiziționați, dacă aparatele funcționează corect, dacă personalul medical are pregătirea necesară și multe altele. RENAR-ul este un organism care conferă laboratorului certificatul de standard al calității, așa zisul ISO, un standard specific pentru fiecare analiză efectuată.
Toate aceste verificări și controale sunt efectuate pentru toate analizele efectuate de un laborator, mai puțin pentru una! Testul RT-PCR pentru corona virus.
De ce?
Pentru că nici RENAR-ul și nici CAS-ul nu consideră că testul și metoda sunt corecte din punct de vedere al respectării calității. Iar DSP-ul dă doar o autorizație sanitară pentru laborator, nu pentru fiecare analiză în parte.
Lucrurile sunt identice în toate țările din Europa, sistemele de asigurări de sănătate nu plătesc pentru testul RT-PCR și organismele care conferă standardul ISO nu l-au acordat pentru această analiză nici unui laborator din Europa. Oarecum la fel este situația și în USA.
Deci, o pandemie creată pe baza unei analize fără standard de calitate recunoscut în Europa, USA și în multe alte țări din lume!

Sursa: Facebook

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top