Medicul Monica Pop atrage atenția că vaccinul Covid-19 are CONTRAINDICAȚII: Poate avea efecte adverse GRAVE (Video)

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Medicul Monica Pop a reacționat pe tema unor declarații pe care le-a făcut, recent, secretarul de stat Raed Afarat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență. Care a arătat cu degetul în direcția unor influenceri care vorbesc ”împotriva” vaccinului anti-Covid.

”Eu nu pot să înțeleg de ce autoritățile nu țin cont de aceste proteste și nu se întreabă de ce oamenii fac așa. Am auzit un discurs, dacă se poate spune așa, al domnului doctor Arafat care să nu uite că este de altă specialitate și el spune despre noi şi totuși vorbește că este medic și are tot dreptul dar și noi îl avem”, a declarat cunoscuta doctoriță, luni seară, la Antena 3.

Monica Pop a pus accent pe ceea ce consideră a fi insuficienta comunicare pe tema vaccinării anti-Covid, când vine vorba despre efectele secundare. ”A fost întrebat de ce vaccinarea pare a fi un eșec și a spus pentru că sunt câțiva care sunt anti-vaccinişti, ceea ce nici măcar nu este adevărat, și că au influențat populația. (…) Suntem foarte departe de a cunoaște cu adevărat numărul de persoane care au avut efecte secundare și unele dintre ele foarte severe și nu ni se spune și asta este un lucru rău. Oamenii trebuie să știe!”, a afirmat medicul.

Pop: Una dintre contraindicații este hipertensiune arterială

Mai mult, Monica Pop s-a oprit asupra unui subiect de interes pentru opinia publică, mai ales în contextul în care în ultima perioadă s-a constatat o scădere a interesului românilor pentru vaccinare, iar autoritățile caută să îi convingă pe cei care încă nu au mers să se lase vaccinați împotriva COVID-19 să facă acest lucru, în contextul în care se vorbește intens despre un val patru al pandemiei.

Nimeni nu a publicat până acuma lista contraindicațiilor acestui vaccin. Am citit această listă în urmă cu două zile. Lista există, este chiar făcută de cei de la Pfizer şi acolo scrie foarte bine.

Printre altele mi s-a părut chiar de-a dreptul de necrezut. De exemplu una dintre contraindicații este hipertensiune arterială”, a mai declarat Monica Pop, la postul TV amintit.

Sursa: Național

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top