Medicul Răzvan Constantinescu dezvăluie motivele ÎNTUNECATE pentru care au fost dați afară bolnavii din Spitalul Foișor

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Toată România a fost șocată de decizia lipsită de omenie a autorităților medicale de a arunca în stradă pacienții de la Spitalul Foișor, în plină noapte, pentru a transforma spitalul într-unul Covid.

Dacă eminența cenușie Arafat a pretins că a luat această decizie pentru a salva vieți, dacă Ministrul Sănătății, papagalul Vlad Voiculescu a dat din colț în colț, iar USR-PLUS a cerut capul conducerii spitalului, cunoscutul medic Răzvan Constantinescu ne arată o cu totul altă perspectivă.

Practic, acesta ne dezvăluie dedesubturile deciziei, demonstrând că vorbim despre o manevră cinică, sinistră, al cărei scop final este acela de a forța mutarea viitorilori bolnavii cu probleme ortopedice LA PRIVAT, unde oamenii sistemului vor să își îngroașe punga pe spatele lor.

Cu alte cuvinte, transformarea celui mai modern și performant spital ortopedic din țară în Spital Covid, urmărește îngroparea concurenței de stat pentru spitalele similare din privat.

Iată ce scrie dr. Răzvan Constantinescu pe pagina sa de Facebook:

„Încet, încet, apar la lumina motivele pentru care s-a ordonat mizeria de la spitalul Foișor, evacuarea forțată, cu jandarmii, a bolnavilor, pe întuneric. Măsura este aberantă pentru că spitalul e de ortopedie, nu are niciun fel de dotare specifică afecțiunilor respiratorii.

Dar în spital au fost făcute de primărie (condusă la momentul respectiv de Gabriela Firea) investiții de 50 de milioane de euro; acolo e același director de 24 de ani, spitalul este extrem de performant, singurul specializat doar pe ortopedie, care, după cardiologia intervențională și gastroenterologie, este cea mai aducătoare de profit în spitalele private. De asemenea, spitalul avea singura bancă funcțională de “țesut osos-tendinos” din țară (pentru că celelalte două – Colentina și Grigore Alexandrescu – nu mai aveau acreditare).

Culmea, acreditarea de la Foișor expira pe 12 aprilie, astfel că ea nu mai poate fi reînnoită, exact ca în cazul acreditării transplantului de plămâni la spitalul Sf. Maria. (Nota mea – De unde graba de a arunca în stradă pacienții, noaptea, indiferent de impactul mediatic asupra populației, pentru a face mutarea înainte de data de 12 aprilie!!! )

Deci, ce avem noi aici? Avem o gașcă de derbedei care pun jos spital după spital, pentru ca pacienții să se ducă în privat (unde prețurile, cel puțin la ortopedie, sunt imense), care din nou opresc transplantul de plămâni, exact cum au făcut în 2016; iar, dacă este nevoie de acces la bănci de țesuturi, atunci apelați cu încredere tot la cele din străinătate.

Da, ministrul sănătății este o prefabricată folosită de niște ”băieți deștepți”. Iar USR e din ce în ce mai mult o problemă psihică, mai mult decât una politică: dacă nu sunt locuri suficiente la ATI după un an de zile de gargară mediatică, vinovatul are un nume de partid: PNL. Iar la toate posturile tv se încearcă din răsputeri exonerarea de răspundere a lui Raed Arafat.

Spitalul Foișor e doar un episod din acest plan în care viața oamenilor este absolut ultimul lucru care contează.” (SURSA)

Dacă lucrurile stau cum spune medicul Răzvan Constantinescu, una dintre cele mai critice voci la adresa abuzurilor din Pandemie, atunci vorbim de acțiuni de tip mafiot, iar cei care le pun în practică ar merita să fie băgați în închisoare, pe viață!!!

Sursa: daniel-roxin.ro

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top