Medicul român care a vindecat 1.000 de pacienţi cu COVID: Am mers pe medicație clasică, ieftină

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Medicul pneumolog Flavia Groșan a vindecat de COVID un număr impresionat de pacienți, tratând boala ca pe o pneumonie și utilizând o medicație clasică și, în același timp, ieftină.

Dr. Flavia Groșan precizează că obiectivul ei a fost, încă de la începutul pandemiei, ca niciun pacient să nu aibă nevoie de mască de oxigen. Pentru a-și repune pacienții pe picioare, medicul a utilizat un antiobiotic clasic, singurul cu tropism.

Obiectivul meu de la începutul pandemiei a fost ca niciun pacient să nu ajungă pe mască de oxigen, nu intubat, pe mască. Și nu a ajuns. Eu mă duc pe medicația mea clasică, ieftină, care include și Claritromicina, un antibiotic ce face parte din grupa antibioticelor macrolide. Este singurul antibiotic cu tropism (proprietate de a se localiza în anumite organe) viral. Sunt doar trei antibiotice în clasa macrolidelor, eritromicina, pe care toată lumea o știe, azitromicina și claritromicina.

Mie nu-mi place azitromicina, pentru că este o copie mai slabă a claritromicinei. Eu am lucrat în niște studii clinice foarte interesante pe pneumonii și acolo am învățat despre tropismul viral al claritromicinei, acolo am învățat rolul antiinflamator al claritromicinei, pe care nu îl are niciun antibiotic. Și de 10 ani lucrez cu acest antibiotic în pneumonii virale și atipice. Pe mine m-a prins perfect pandemia și m-am dus ca și tratament etiologic pe claritromicină”, a declarat dr. Flavia Groșan, potrivit national.ro.

Dr. Flavian Groșan, despre pacienții cu COVID care ajung la ATI: “Numai bunul Dumnezeu te mai poate salva!”

Dr. Flavia Groșan susține că are o schemă de tratament care îi aparține, fiind de părere că un pacient, odată ajuns la ATI, mai poate fi salvat doar de Dumnezeu și de un terapist ieșit din comun.

Sigur că, pe lângă acest antibiotic, mai sunt câteva tratamente adjuvante, că ea singură nu face față. Este o schemă de tratament care îmi aparține. Ați văzut la cazul Benedek, profesorii care se omoară ei între ei? Eu mă așteptam la o schemă de tratament și am întrebat și atunci cum a ajuns profesorul în Terapie Intensivă. Acolo numai bunul Dumnezeu și un terapist ieșit din comun te mai pot salva. Ce s-a întâmplat până acolo? Pe mine asta mă interesează”, spune dr. Flavia Groșan, potrivit naţional.ro, potrivit Gândul.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top