Mihail Neamțu: Adrian Streinu-Cercel, Patriarhul bolilor infecțioase din România

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Doctorul Adrian Streinu-Cercel, acum senator PSD în Parlamentul României are o activitate înfloritoare, mai ales pe fundalul pericolului tot mai accelerat din ultimii ani ai gripelor „ucigătoare” cum erau prezise: gripa aviară și gripa porcină. Manager de mai bine de 19 ani la Institutul „Matei Balș” din București și fidel colaborator al producătorilor de medicamente, domnul Adrian Streinu-Cercel pare să fi avut mai mult succes în rolul de agent de vânzări, nu de doctor.

Reușitele doctorului Streinu-Cercel nu au trecut neobservate

Mihail Neamțu, scriitor și politician de linie conservatoare, vicepreședinte și purtător de cuvânt al Partidului Mișcarea Populară anunță: ,,Faceți cunoștință cu Patriarhul bolilor infecțioase, prietenul companiilor farmaceutice multinaționale și alarmistul-șef care ar vrea astăzi, iar dacă nu mâine, să instaureze dictatura medicală în România. Spre binele nostru, al tuturor (dar mai ales al bătrânilor noștri, condamnați la izolare perpetuă),” în urma analizei detaliate a activității doctorului Adrian Streinu-Cercel efectuată de comunitatea de jurnaliști, Rise Project.

Te duci la spital sănătos, te-ntorci bolnav

La Institutul „Matei Balș” există un obicei – bolnavii care se internează cu o afecțiune, pe raportul trimis către Casa Națională de Asigurări de Sănătate apar cu mai multe afecțiuni, selectate, probabil din reflex de către Departamentul de Statistică al institutului: alergii, pneumonie, candidoză sau chiar hepatită. Scopul? Casa Națională de Asigurări de Sănătate decontează mai mulți bani pentru anumite diagnostice și cum declara doctorul Adrian Streinu-Cercel, el ca manager, trebuie să se asigure de câștigul financiar al Institutului „Matei Balș”, adică al managerului care stabilește și împarte banii decontați de CNAS.

Conducătorul Institutului „Matei Balș” mai are o sursă de venit pentru mica sa comunitate. Institutul „Matei Balș” este piața de desfacere a medicamentelor și vaccinurilor produse de către companiile farmaceutice străine precum Johnson & Johnson, Pfizer, GlaxoSmithKline sau Hoffman-La Roche. La rândul lor, companiile farmaceutice donează sume de bani fundației „Matei Balș” deținută de domnul Adrian Streinu-Cercel pentru proiecte de cercetare și conferințe.

De ce ar dori Streinu-Cercel să instaureze o dictatură medicală?

Fiind un agent de vânzări de top al companiilor farmaceutice care îi asigură bunul trai și vacanțele, domnul doctor Adrian Streinu-Cercel trebuie să asigure un ciclu perpetuu de consum al medicamentelor; al medicamentelor produse de către companiile farmaceutice cu care Streinu-Cercel are contracte. De exemplu, unul dintre donatorii fundației „Matei Balș”, compania GlaxoSmithKline a produs medicamentul anti-gripal Relenza, împotriva gripei porcine. În acel context, doctorul Streinu-Cercel devenit secretat-de-stat la Sănătate Publică a creat panică în privința gripei porcine, promovând vaccinarea anti-gripală ca un demers firesc, sigur și 100% necesar. Tot în Institutul „Matei Balș”, actorul Toni Tecuceanu și-a luat adio, declarat decedat în urma infectării cu gripa porcină. A fost declarat de către Streinu-Cercel, în urma investigațiilor s-a descoperit că actorul nu a decedat din cauza gripei.

Scenariul se repetă, scris de data aceasta la nivel global, cu altă gripă, cu alte medicamente și vaccinuri necesare și sigure, sigure pentru îmbogățirea companiilor farmaceutice și doctorilor – agenți de vânzare.

Mihail Neamțu expune în spațiul public un fragment din analiza Rise Project despre biografia doctorului Adrian Streinu-Cercel pentru a se înțelege mai bine rolul doctorului și politicianului Adrian Streinu-Cercel în dăinuirea pandemiei și îmbolnăvirii românilor:

„În 1984, pe vremea lui Ceaușescu, s-a angajat la Infecțioase în spitalul Colentina, după o perioadă la Direcția de Sănătate Publică. În 1999, la reorganizarea spitalului, când s-a separat Institutul „Matei Balș”, fostul șef de secție a preluat noul așezământ. E manager de 19 ani și în ultimul deceniu a avut pe mână 1 miliard de euro. Mai precis, un buget de 4.566.081.300 lei din 2007 până în 2018, perioadă în care Institutul a semnat un total de 8.929 de contracte publice, cumpărând orice – de la pixuri și brânză telemea, la medicamente de ultimă generație și aparatură de specialitate.
Politic vorbind, între 1988 și 2009, anul în care devine el însuși secretar de stat, Cercel a consiliat miniștri ai sănătății din absolut toate partidele.” (Rise Project)

Sursa: Facebook

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top