Mihail Neamțu: Raed Arafat e moartea democrației

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Scriitorul Mihail Neamțu își exprimă indignarea față de Raed Arafat și deciziile sale referitoare la evacuarea pacienților din Spitalul Foișor într-o postare pe Facebook.

„E oficial: avem un Stat militarizat sub regim de urgență, o Românie în care felcerul Raed Arafat decide tot ce înseamnă scheme de tratament Covid19, biostatistică, epidemie, viață economică, terase pe litoral, pelerinaje, slujba de Paști, școală, vacanțe, Bacalaureat, dar și soarta pacienților operați de coaste, șira spinării, gleznă sau femur.

S-a văzut limpede cum democrația noastră teleghidată a cedat rapid la presiunea Comandantului Arafat, prin evacuarea pacienților din spitalul Foișor la simplul ukaz al talibanului Smurd. Propaganda a știut până acum să demonizeze industria Horeca, antreprenorii, agricultorii, popimea, bisericile, pastorii sau ctitorul Catedralei Naționale, dar pe acest monstru fără Dumnezeu din M.A.I. ziariștii noștri zeloși nu l-au luat niciodată la întrebări.

Raed Arafat decide cine moare și cine trăiește, ce boli sunt grave și ce boli merită bagatelizate, la ce oră îți plimbi cățelul și când ai voie să-ți vizitezi bunica.

Dictatorul ăsta protejat de toate guvernele și de toate serviciile, Arafat Raed (îi dau numele de viitor inculpat) face pipi pe orice vot democratic, politician ales, jurnalist onest ori medic competent. Arafat este expresia paroxistică a etatismului atotștiutor și a dirijismului centralizat. Arafat e moartea democrației.”, scrie Mihail Neamțu, relatează R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top