Mihail Neamțu: Trompeta alarmismului gripal și vuvuzeaua nerușinată a industriei Pharma

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


„Plandemia” Covid-19 scoate la suprafață un sistem de sănătate, nu doar infectat ci și vândut cu bună știință de către managerii săi. Doar că sistemul de sănătate este format din oameni, asistente, doctori și pacienți, astfel că în timp ce unii își numără banii câștigați în urma contractelor farmaceutice, alții își pierd locuri de muncă, relațiile, sprijinul psihic și afectiv, normalitatea.

Actorii „plandemiei” există și în România, în persoana doctorului Streinu-Cercel. Acesta este vizat deoarece în funcția de manager al Institutului „Matei Balș” a condus un sistem de fraudare a sumelor decontate de către Casa Națională de Asigurare a Sănătății și a încheiat contracte cu producători de medicamente și vaccinuri pentru promovarea medicamentelor ca singurul tratament eficient pentru bolnavii Institutului „Matei Balș”. Având în vedere producătorii de medicamente ce îl folosesc pe Adrian Streinu-Cercel ca agent de vânzare în România precum Johnson & Johnson și Pfizer, vicepreședintele și purtătorul de cuvânt al Partidului Mișcarea Populară, domnul Mihail Neamțu îl numește un „pericol public”.

Despre inginerie socială s-a tot discutat în ultimele decenii ceea ce probabil îi face pe români să fie anesteziați și amorțiți în fața practicării ingineriei sociale și biologice din anul 2020 și până în prezent.

Scriitorul și politicianul, Mihail Neamțu prezintă în spațiul public rolul pe care doctorul Adrian Streinu-Cercel, acum senator PSD în Parlamentul României îl are în vânzarea sănătății românilor și instaurarea unei dictaturi medicale: ,,Pentru a înțelege mecanismele de control biopolitic și inginerie socială rafinate de globaliști, aș reveni puțin asupra cazului Streinu-Măcel (pardon: Cercel) — trompeta alarmismului gripal și vuvuzeaua nerușinată a industriei farma, deloc străină de corupția PSD. Cocoțat de o veșnicie în fruntea institutului de boli infecțioase Matei Balș, „Nemuritorul” Streinu-Cercel s-a remarcat prin nepotism și flagrante matrapazlâcuri, devenind un temut mogul al Sănătății nereformate din România.
Cu ochiul mereu la banii Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, omul și-a propus să ia cu forța milioane de bătrâni din căminul familial și să-i dreseze („instituționalizeze”) într-un soi de lagăr pe care nici imaginația scriitorului George Orwell nu și l-a reprezentat vreodată.
În spatele zâmbetului mieros cu aere de medic atotștiutor, se ascunde, de fapt, un ins hrăpăreț care a transformat institutul Matei Balș în propria sa moșie și, potrivit investigațiilor din presă, inventa boli pacienților pentru a deconta mai mulți bani de la casa de asigurări de sănătate. Televiziuni iresponsabile l-au făcut mare pe acest personaj lunecos, cinic și dubios care vrea să ne trimită părinții și bunicii în case pe bătrâni, pe termen nelimitat.
Streinu-Cercel e străin de tot ce înseamnă omenie, integritate și solidaritate. Omul e un pericol public și, până va reveni cu scuze credibile, trebuie obligat de autorități să se autoizoleze (asta până Justiția se va ocupa de soarta lui pe termen mediu și lung).”

Sursa: Facebook

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top