Mike Pompeo denunță mascarada OMS asupra originii COVID-19: Institutul de virusologie din Wuhan rămâne sursa cea mai probabilă a virusului

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Fostul secretar de stat a scris pe twitter-ul său că „Raportul OMS este o continuare falsă a campaniei de dezinformare a PCC(Partidul Comunist Chinez)-OMS. De aceea am recomandat să părăsim OMS. Dr. Tedros a colaborat cu Xi pentru a ascunde transmiterea de la om la om într-un moment critic. WIV(Institutul de Virologie Wuhan) rămâne sursa cea mai probabilă a virusului – iar OMS este complice.”
Tot în această direcție, SUA, precum și alte treisprezece aliate și-au exprimat săptămâna aceasta îngrijorările pe tema raportului OMS cu privire la originea COVID-19.” Este esențial să ne exprimăm preocupările comune cu privire la faptul că studiul efectual de experți internaționali cu privire la originea virusului SARS-CoV-2 a fost întârziat semnificativ și nu a fost acordat un acces extins la datele și la eșantioanele originale”, relatează agerpres.ro
După preluarea mandatului de către Joe Biden, Administrația Prezidențială a anulat decizia de retragere a SUA din OMS. În timpul mandatului lui Donald Trump, Mike Pompeo a fost cel care a sprijinit ofensiva împotriva Chinei, căreia i se atribuie responsabilitatea pentru că a permis răspândirea noului virus în întreaga lume, și a OMS-ului pentru că a eșuat în misiunea sa din grija de a nu supăra puterea de la Beijing. Totodată, fostul secretar de stat a afirmat că dispune de probe ce ar putea demonstra că virusul SARS-CoV-2 provine de la Institutul de virusologie din Wuhan. „Institutul de virusologie din Wuhan rămâne sursa cea mai probabilă a virusului, iar OMS este complice”, a afirmat Pompeo, potrivit Agerpres, notează Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top