Milioane de țânțari modificați genetic de o companie finanțată de Bill Gates au primit autorizarea pentru a fi lansați în SUA!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Agenția pentru Protecția Mediului (EPA) tocmai a aprobat un plan de eliberare a milioane de țânțari modificați genetic, finanțați de Bill Gates, în anumite zone din SUA.

Planul îngrijorător, creat de firma britanică de biotehnologie Oxitec, finanțată de Fundația Bill și Melinda Gates, se pare că este destinat să combată răspândirea unor boli precum Zika, febra galbenă, dengue și turbare, transmite NBC News. În timp ce EPA a aprobat planul, compania mai are nevoie de aprobarea din partea fiecărui stat în parte. Cu toate acestea, au existat unele critici.

„Atunci când întrerupi un sistem ecologic, fie că este vorba de o întrerupere mică sau mare, vei avea un impact”, a declarat Dana Perls, manager de program la Friends of the Earth, un grup de apărare a mediului cu sediul la Washington, D.C. „Odată ce eliberați acești țânțari în mediul înconjurător, nu îi mai puteți rechema”, a spus ea. „Acest lucru ar putea, de fapt, să creeze probleme pe care nu le avem deja”.

Citește mai mult pe site-ul ZiuaNews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top