Ministerul Afacerilor Interne nu ține la sănătatea românilor. Apare paramedicul cu 10 clase

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Ministerul Afacerilor Interne a găsit soluția pentru a rezolva deficitul de personal de la pompierii-SMURD. Astfel, a fost emis un proiect de ordin care permite angajarea soldaților pe bază de contract cu doar 10 clase, scăzând sever standardele. Consecința va fi una dramatică pentru victimele accidentelor și incendiilor, care vor fi resuscitate și stabilizate medical de paramedici care nu au terminat nici măcar liceul.

Persoanele care au absolvit minim 10 clase vor putea fi recrutate în corpul soldaților și gradaților profesioniști din rândurile Ministerului Afacerior Interne, se arată într-un proiect de ordin de pe site-ul MAI. Durata modulului instruirii individuale este de 4 săptămâni, a modulului perfecţionării instruirii de specialitate este de cel puţin 8 săptămâni, iar a cursului de bază pentru formarea deprinderilor de comandă este de la 2 până la 9 săptămâni, în funcţie de specificul funcţiei pentru care este organizat, se arată în proiectul de act normativ.

Citește mai mult pe site-ul Național.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top