Ministrul de Interne a divulgat, din greșeală, că doar 38% din personalul cel mai informat din România privind vaccinurile, se vaccinează

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Pe marginea disputei legate de vaccinații din structurile speciale, ministrul de Interne Lucian Bode a dezvăluit fără să vrea câți angajați ai MAI se vor vaccina: doar 38%!

Ce a declarat Lucian Bode:

„În ceea ce privește campania de vaccinare a personalului din structurile MAI, am o situație cât se poate de clară (…) și vreau să spun că, în acest moment, din cei care și-au manifestat opțiunea de a se imuniza, până în acest moment s-au vaccinat 53,5%, 26-27.000 de angajați din structurile MAI, dintr-un total de circa 50.000 care și-au exprimat opțiunea. Deci, peste 20% din tot ce înseamnă structurile MAI s-au imunizat până în acest moment.”, a spus Lucian Bode citat de EvZ.

Regula de trei simplă ne demonstrează că dacă 26-27.000 reprezintă 20% din efectivul MAI aceasta însemană că 50.000 reprezintă aproximativ 38%.

Dacă vrem să verificăm calculul luam numărul total al angajaților MAI și îl facem invers. Conform datelor oficiale publicate de Profit.ro, Ministerul de Interne are 130.700 de angajați, majoritatea în Poliție.

50.000 reprezintă tot aproximativ 38%.

Cu alte cuvinte, 80.000 de uniforme albastre, respectiv 62% din personalul cel mai informat privind vaccinurile – după structurile de informații și medicii specialiști – NU SE VACCINEAZĂ.

Zecile de Jandarmii care și-au sărbătorit recent șeful fără nici un fel de distanțare sau – Doamne, ferește! -, vreo mască (foto sus), știau ce fac, conform instrucțiunilor primite. Infectarea cu virusul Covid se tratează simplu și ieftin, fără nici un vaccin, notează Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top