Mircea Badea, despre Ana Munteanu (USR) și operațiunea restaurantul: Este Dumnezeu pe Pământ!

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Realizatorul TV Mircea Badea a comentat la „În gura presei” scandalul provocat de consiliera USR Ana Munteanu.

Ana Munteanu, consilier local USR în Timişoara, a ajuns în atenția opiniei publice după ce a postat pe pagina sa de Facebook o înregistrare în care apare însoţind un echipaj de jandarmi într-un restaurant din Timişoara. Consilierul USR voia să arate că, în timp ce solicită facilităţi din partea Consiliului Local, compania care deţine restaurantul încalcă legea, primind clienţi pe bază de rezervare, cu toate că orașul este în carantină.

Persoanele care au făcut rezervarea erau „sub acoperire”, iar ea a intervenit la sesizarea lor.

Mircea Badea a atras atenția la „În gura presei” asupra faptului că persoanele respective și-au rezervat cu o zi înainte atât o cameră la hotel, cât și o masă la restaurant. Astfel, nu era, de fapt, nicio problemă. 

„Sigur că oamenii care stau într-un hotel, de oriunde, undeva trebuie să mănânce. Nu se poate să stea nemâncați. Dacă stai la Timișoara o săptămână, din varii motive, la hotel, unde mănânci? La restaurantul hotelului în care stai. (…) Mă interesează cum a gândit duduia de la USR toată acțiunea! Este Dumnezeu pe Pământ!”, a spus Mircea Badea.

Mircea Badea a explicat că „oamenii care și-au rezervat masă la restaurant, și-au rezervat și cameră la hotel. Restaurantele hotelurilor funcționează pentru cei care s-au cazat în hotel. Deci ăia sub acoperire și-au rezervat cameră la hotel și apoi s-au dus să mănânce. *Aha! Nu există nimic mai tare de atât*, a zis consiliera de la USR și a venit cu jandarmii. Sigur că dacă te cazezi la hotel, undeva trebuie să mănânci. Este perfect legal. Absolut fabulos!”.

„N-ai cum să n-o iubești? Vedeți? E tare! E de la USR! S-a dus cu jandarmii peste unii pe care i-a trimis în prealabil acolo să arate că pot să facă rezervări la restaurant. Doar că ăia își făcuseră și la hotel și firesc, aveau acces și la restaurant. Felul în care explică este unul foarte… O susțin! N-am cum să n-o susțin!”, a mai spus realizatorul TV, notează DC News.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top