Moarte subită la 23 de ani. Zi de doliu în sportul românesc: Andrei Drăghici, un poloist de la Dinamo, a decedat chiar în timpul unui meci

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Meciul de polo dintre Dinamo și Rapid a fost marcat de o tragedie, după ce unul dintre sportivi și-a pierdut viața subit. Evenimentul s-a petrecut la bazinul Giulești. În timpul celei de-a patra reprize, poloistului Andrei Drăghici (23 de ani) i s-a făcut rău și a ieșit la marginea bazinului, informează DigiSport.

Un poloist de la Dinamo a murit chiar în timpul meciului cu Rapid

Potrivit informațiilor Digi Sport, după un atac la poarta Rapidului, jucătorii lui Dinamo au pornit spre apărare, timp în care Drăghici a rămas mai aproape de poarta adversarilor. În glumă, antrenorul giuleștenilor l-a întrebat ‘Ce faci? Ai rămas la ‘pomană?’.

Răspunsul sportivului a fost ‘Nu, îmi este rău’. Apoi s-a îndreptat spre marginea bazinului și a ieșit din acesta, după care și-ar fi pierdut conștiința.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top