Moldova, scoasă din ”ghearele” GAZPROM!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


”Mâna GRU… Prețul gazelor, detonat de la Urengoy” titram ”lovitura” din 26 septembrie. Atunci când avertizam asupra ”planului nebun” al Moscovei de a deschide un nou front din războiul hibrid al gazelor cu care speră să îngenucheze economic o bună parte a Europei.

GAZPROM închide robinetul!

Ținta fiind, și în această iarnă, vulnerabila Republică Moldova. Mai ales că întreruperea furnizării de gaze chiar de 1 decembrie ar lovi puternic și în imaginea noii conduceri pro-occidentale și românești de la Chișinău! Astfel că serviciile secrete ale Federației Ruse, cele fără de care ”managementul” GAZPROM nu face niciun pas speră și într-o victorie ”ideologică” și geo-strategică. Și, ce este drept, din păcate planul GRU pare a se afla momentan în grafic. Totul după ce diversiunea Moscovei a început odată cu mult trâmbițata explozie cel puțin stranie de la Novy Urengoy. Iar incendiul ”minuțios întreținut” apoi al gazodcutului Yamal a dus la o explozie fără precedent a prețului gazelor în întreaga Europă.

Citește mai mult pe site-ul Național.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top