Medicul Monica Pop critică regula vaccinării pentru participarea la spectacole: Este absolut inutilă

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Medicul Monica Pop a comentat, la Antena 3, decizia primarului Emil Boc de a organiza un concert experimental la Opera din Cluj. La eveniment ar urma să participe doar persoanele vaccinare anti-COVID.

Dr. Monica Pop este de părere că măsura este una discriminatorie, iar condiționarea pentru persoanele vaccinate nu este normală, având în vedere că un act medical nu poate fi impus.

„Varianta testării este aproape imposibilă pentru că costă foarte mult și atunci omul care vrea să își cumpere un bilet la un spectacol trebuie să plătească și biletul și testul, ceea ce e imposibil. Dacă vor să meargă doi membrii ai familiei s-a terminat cu salariul. (…) Deci este foarte greu, dacă se păstrează măsurile respective și sunt în sala 30%, distanțarea există.

Explicația este foarte simplă, vaccinul nu păzește de boală. Vaccinul determină la forma de boală să fie mai atenuată. (…) INMS a comunicat peste 25.000 de persoane vaccinate care au făcut boala. Deci perfect poate fi bolnav un vaccinat.

Citește mai mult pe site-ul Antena3.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top