Medicul Monica Pop, despre campania de vaccinare: Oamenii se simt amenințați, campania a fost una de dezinformare

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Medicul Monica Pop a declarat marţi seara, la România TV că în condiţiile unei campanii agresive pro-vaccinare care se desfăşoară zilele acestea în România, efectul în rândul opiniei publice are toate şansele să fie unul contrar scopului.

Monica Pop mai spune că populaţia nu a fost informată corect cu privire la efectele vaccinării şi consideră ca mai degrabă campania care s-a dus a fost una de dezinformare.

„Eu cred că toate presiunile nemaipomenite care se pun pe români sunt în măsură să facă invers, în niciun caz credibilitate în procesul de vaccinare. Populația nu a fost informată corect despre efectele vaccinării. În ultimul an starea de spirit a populaţiei din ţara asta s-a modificat într-un proces extrem de rău. Oamenii se simt ameninţaţi, campania după părerea mea, a fost o campanie de dezinformare.

Oamenii nu știu anumite lucruri. Asta și urmăresc cei care fac așa ceva. Este mult prea mult. Trebuia să le fi spus oamenilor cu corectitudine, care sunt categoriile care au indicaţie medicală de a nu se vaccina: în timpul tratamentului anti-cancer, plus că sunt boli de sânge unde vaccinarea este contraindicată. Omul trebuie să ştie acest lucru, unde au apărut toate acestea?„, s-a întrebat retoric Monica Pop.

Repet de fiecare dată când voi avea ocazia, trebuie avut grijă și de sufletul românului. Pe partea spirituală suntem cum nu am fost niciodată. Nu e vorba doar de vaccinare, trebuie să le spună zi de zi că sunt o mulțime de oameni vindecați de boală. nimeni nu spune un cuvânt bun. Asta este menirea bisericii, să liniștească sufletul. Spuneţi-mi o ştire despre oamenii vindecaţi, nu există”, a declarat Monica Pop, la România TV.

„Eu consider că orice om din ţara asta trebuie să fie convins să se vaccineze de medic, nu de decidenţi politici”, a mai spus ea, conform RomâniaTV.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top